حمله دوباره وزیر اسرائیل به عربستان دِیلی کالر: ذخایر تسلیحاتی آمریکا ته کشیده است تهدید یک خاخام ارشد: ما اسرائیل را ترک خواهیم کرد حذف بند ۲۱ طرح ترامپ در مورد عدم الحاق کرانه باختری با إعمال فشار نتانیاهو اسرائیل مدعی ترور ۲ عضو حزب‌الله در جنوب لبنان شد القسام امشب جسد اسیر اسرائیلی را تحویل می‌دهد معاون وزیر خارجه روسیه: هیچ بی‌اعتمادی بین تهران و مسکو وجود ندارد ترامپ نامزدی در انتخابات ۲۰۲۸ به‌عنوان معاون رئیس‌جمهوری را رد کرد ممانعت اسرائیل از سفر هیأت جنبش فتح به مصر وزیر خارجه کره شمالی با پوتین دیدار کرد ابوالغیط خبر داد: توافق اتمی جدید آمریکا و اسرائیل افشای دستبرد آمریکا در پرونده ترور شیرین ابو عاقله نعیم قاسم: حزب‌الله محکم و پابرجاست/حمله به منزل نتانیاهو دستاورد اطلاعاتی بود/امام خامنه‌ای حمایت تمام عیاری به عمل آوردند سناتور جمهوری‌خواه: حمله زمینی آمریکا به ونزوئلا بسیار محتمل است ترامپ: بحران افغانستان و پاکستان را خیلی سریع حل خواهم کرد

سازمان ملل: شهرک سازی‌ در کرانه باختری معادل جنایت جنگی است

گزارشگر سازمان ملل متحد در اراضی اشغالی فلسطین شهرک‌سازی‌های رژیم صهیونیستی را اقدامی «معادل با جرائم جنگی» توصیف کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۶ - ۱۸ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 09
کد خبر: ۹۴۷۴۳

به گزارش راهبرد معاصر گزارشگر حقوق بشر سازمان ملل متحد در اراضی اشغالی فلسطین، شهرک‌سازی‌های رژیم صهیونیستی در کرانه باختری را اقدامی «معادل با جنایت‌های جنگی» توصیف کرده است.

 

«مایکل لینک»، گزارشگر ویژه حقوق بشری سازمان ملل متحد در اراضی اشغالی فلسطین از کشورها خواسته برای اسرائیل مشخص کنند که «اشغالگری غیرقانونی» این رژیم، بدون هزینه نخواهد بود.

 

لینک این اظهارات را در جلسه شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد در ژنو مطرح می‌کرد. رژیم صهیونیستی به دلیل آنکه فعالیت گزارشگر حقوق بشر سازمان ملل را به رسمیت نمی‌شناسد در این جلسه حضور نداشت.

 

مایکل لینک گفت: «جمع‌بندی من این است که شهرک‌سازی‌های اسرائیل، قطعاً معادل جرایم جنگی هستند. این یافته‌ها باید جامعه بین‌المللی را مجاب کند برای اسرائیل مشخص کنند که اشغالگری غیرقانونی و سرپیچی‌اش از قوانین بین‌المللی نمی‌تواند بدون هزینه باشد و دیگر بدون هزینه نخواهد بود.»

صدها هزار اسرائیلی در شهرک‌هایی یهودی‌نشین که رژیم صهیونیستی بعد از جنگ ۱۹۶۷ و اشغال سرزمین‌های فلسطینی در کرانه باختری و شرق بیت‌المقدس ساخته است سکونت دارند.

 

سازمان ملل و بیشتر کشورهای جهان شهرک‌های رژیم صهیونیستی را غیرقانونی می‌دانند زیرا این رژیم در جنگ سال ۱۹۶۷ میلادی این سرزمین‌ها را اشغال کرده و بر مبنای کنوانسیون ژنو هر گونه ساخت و ساز از سوی اشغال‌گر در سرزمین‌های اشغالی ممنوع است.

 

فلسطینیان به دنبال تشکیل کشوری مستقل در کرانه باختری و نوار غزه هستند که پایتخت آن بیت‌المقدس باشد. آن‌ها همچنین خواستار خروج اسرائیل از سرزمین‌های اشغال شده در سال ۱۹۶۷ هستند، اما اسرائیل از بازگشت به مرزهای پیش از جنگ شش روزه امتناع می‌کند./فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار